Professionele balans

Coaching & kennis- trainingscentrum hooggevoeligheid & hoogsensitiviteit

Vind en behoud jouw balans

Ik begeleid je in het vinden en behouden van jouw professionele balans. 
Je leert met jouw sensitiviteit in balans te blijven op jouw werk maar ook ga je op zoek naar een gezonde balans tussen prive en werk

Je wilt leren omgaan met de diepgaande verwerking die je als HSP kent en die je ook op het werk kunt ervaren. 

Overprikkeling wil je zoveel mogelijk vermijden.

 Je wilt voldoende energie overhouden om van jouw vrije tjd te genieten.  Echte vrije tijd is voor jou van groot belang.

GET STARTED NOW

Werkgeluk

Ik begeleid jou als HSP in jouw professionele ontwikkeling zodat jij meer werkgeluk met jouw hooggevoeligheid kunt ervaren. Of dat nu in jouw huidige baan is of dat jij je afvraagt of ander werk beter bij je past. Dan al dat je ZZP-er bent of wilt worden. We gaan ervoor zorgen dat jij jouw sensitiviteit als kwaliteit gaat ervaren en neerzetten. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als docent, coach & therapeut. 

Sinds 2002 heb ik me gespecialiseerd in coaching en begeleiding bij hooggevoeligheid op persoonlijk & professioneel vlak.
 

GET STARTED NOW
Jezelf zijn

Als je sensitief bent, is werk dat bij jou past belangrijk voor jou. Je wilt het gevoel hebben dat jouw werk er toe doet. Dat je mensen helpt, de wereld beter maakt of in ieder geval jezelf kunt zijn. Je wilt gewaardeerd worden en jouw kwaliteiten inzetten.

Specialist

Je profiteert van mijn persoonlijke en professionele kennis maar ook ervaring met alle HSP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan.