In jouw kracht

Specialiste Hooggevoeligheid, Energiewerk & Intuitieve ontwikkeling

Enjoyment - free happy woman enjoying sunset. Beautiful woman in a white dress embracing the golden sunshine glow of sunset with her arms outspread and face raised to the sky enjoying peace and serenity of nature

Jouw kracht is dat je jezelf kent en bent.

In je Kracht staan

  • Cursussen en workshops
  • Opleidingen en masterclasses
  • Inspiratiedagen of retraitedagen
  • Adviezen
  • Life coaching, mental coaching
  • Therapie

Weten wie je bent en waar je staat.

Leven vanuit deze kracht en jezelf neerzetten op een manier die bij jou past.
Iedereen staat op zijn eigen unieke manier in zijn kracht.

Jouw kracht zit in het feit dat je jezelf kent en bent.

Positieve psychologie

Met positieve psychologie, mindfulness en hypnotherapie voel je je krachtiger. Meer weten, kijk dan eens op;  Aandachtig en positief leven 

Coaching, counselling of therapie?
Om terug te komen in jouw kracht is het van belang om aan inzicht in jezelf en jouw eigenheid te gaan werken. Ik kan je hierbij op verschillende manieren begeleiden. De keuze is afhankelijk van jouw wensen.Wil je vooral doel- en oplossingsgericht werken, kies dan voor coaching.Heb je behoefte aan meer bewustzijn door kortdurende psyschologische begeleiding, denk dan aan counselling.

 

Tot slot is psychologie een therapeutische specialisatie van mij, waardoor ik je kan ondersteunen in  jouw zoektocht  naar meer inzicht in jouw persoonlijke aandachtspunten, patronen, kwaliteiten en mogelijkheden.

Maar je zou ook voor een cursus kunnen kiezen.

  
Mijn achtergrond
Mijn basis ligt in de sociale wetenschappen op universitair niveau; zoals psychologie, sociologie en pedagogiek, maar bijvoorbeeld ook politicologie

Aanvullend op mijn sociaal wetenschappelijke achtergrond heb ik opleidingen en scholing gevolgd voor klinische psychologie, gesprekstherapie, counselling, mediation, NLP, hypnotherapie en moderne hypnotherapie, inclusief regressie. Aangezien cliënten niet altijd voor therapie kwamen maar wel voor persoonlijke begeleiding, heb ik mij tevens in diverse vormen van coaching geschoold.

Stress- burn-out
Soms sta je niet meer in je kracht door stress of zelfs burn-out.
In verband met mijn eigen ervaring met stress en burn-out ontstond de behoefte om anderen hierin te ondersteunen, daarom heb ik opleidingen en scholing voor stresscounselling, stressbeheersing, mindfulness therapie/training en adem – ontspanningstechnieken ( b.v yoga en meditatie) gevolgd.

Op de andere pagina’s kun je meer informatie vinden over de psychologische behandelvormen.

Intensive
Ook kun je kiezen voor een intensive, eventueel in combinatie met een retraite. Je gaat diepgaand met jezelf aan de slag. Hard werken, soms tot de bodem gaan, in een korte tijd.

Geef een reactie