Reiki

Coaching & kennis- trainingscentrum hooggevoeligheid & hoogsensitiviteit

Ontspanning en balans

Greeting Card Wallet

Kort gezegd

Reiki helpt je ontspannen en weer in balans te brengen. Ook kan Reiki je meer energie geven en pijn verlichten.

De technische uitleg

Wat zijn Japanse Reikihealing technieken

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Universele levensenergie is de energie rondom ons heen, alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen kunnen leven, groeien en te herstellen van ziekte. Reiki is eveneens een vorm van healing. Reiki werkt door handoplegging, waarbij verschillende handposities worden gebruikt. Reiki brengt ons natuurlijk genezend vermogen op gang. Tijdens een behandeling stroomt Reiki door je heen naar de plaats waar het nodig is. Het kan je helpen om allerlei energetische blokkades in het lichaam op te ruimen, of dat nu op mentaal, emotioneel dan al spiritueel gebied is. Reiki ontspant, geeft je rust,versterkt het afweersysteem en helpt oude onverwerkte emoties een plaats te geven. Natuurlijk word je tijdens dit proces volledig ondersteund.

De behandeling

Tijdens een behandeling wordt u behandeld middels verschillende handposities, die corresponderen met b.v. organen en/of chakra’s. Ook kunnen er b.v. schoonmakende of energiegevende technieken worden ingezet. U kunt tijdens de behandeling gewoon uw kleding aanhouden.

Ook is het mogelijk om binnen de behandeling aandacht te besteden aan gebieden die extra aandacht vragen, in de vorm van doorgave van extra energie.

N.B.: Ik heb de originele vorm van Japanse Reiki geleerd, een zeer uitgebreid en volwaardig healingsysteem, zoals Reiki oorspronkelijk bedoeld is.

Reiki workshops
Als Reikimaster kan ik je ook leren om zelf Reiki in te gaan zetten.

Geef een reactie