Kenniscentrum hoogsensitiviteit

Coaching & kennis- trainingscentrum hooggevoeligheid & hoogsensitiviteit

Coaching & educatie

Ik heb 15 jaar ervaring in de begeleiding bij hoogsensitiviteit & hooggevoeligheid als docent, coach en therapeut. Enik  coach zowel de introverte als de extraverte HSP, die meer prikkels nodig heeft. Als coach en psycholoog kan ik je ondersteunen bij het positief ervaren van deze unieke eigenschap op diverse niveaus in jouw leven. Samen zetten we stappen naar jouw innerlijke balans, kracht en groei als hooggevoelig persoon.


GET STARTED NOW

Coaching & educatie werkgerelateerd

Naast de coaching van hoogsensitieve personen op persoonlijk vlak, bied ik eveneens coaching op professioneel vlak. Persoonlijk leiderschap staat hierbij altijd voorop.

 Regie nemen over jouw leven en werk en met jouw sensitieve kwaliteiten in jouw kracht staan. Daarnaast zijn er thema bijeenkomsten omtrent hooggevoeligheid en geef ik trainingen aan professionals. Verder kan ik toelichting geven aan werkgevers en Arbo-/bedrijfsartsen over de mogelijkheden van jou als werknemer om een waardevolle bijdrage te leveren op een  wijze die past bij jouw hoogsensitiviteit. Ik ben op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en kan deze informatie overdragen. Tot slot kan de werkgever ook kiezen voor een begeleidingstraject van jou als werknemer. De werkgever heeft in het kader van scholing een budget hiervoor beschikbaar.

GET STARTED NOW