Mindfulness in het dagelijks leven

Coaching & kennis- trainingscentrum hooggevoeligheid & hoogsensitiviteit

In mijn werk al mindfulness trainer docent en therapeut heb ik mijn eigen praktische aanpak ontwikkeld. Mindfulness is namelijk een zienswijze, een visie of zelfs een levensstijl.

Bij veel mensen bestaat een weerstand tegen het zitten op matjes, lange meditaties en na cursussen vallen ze vaak weer terug in het oude gedrag. De wijze waarop ik mindfulness overdraag, is gebaseerd op het dagelijks leven  of op de werksituatie en is overal toepasbaar. Ik werk dan ook mindfulness based en hanteer verschillende werkvormen om mindfulness over te dragen.

Als docent en trainer vind ik afwisselende werkvormen van belang om informatie effectief over te kunnen dragen. Daarnaast mag het leren ook leuk zijn.

De focus ligt op positiviteit en bewustwording.

In company is deze vorm van werken dan ook populair. Daarnaast stem ik het aanbod altijd op het individu of de groep af. Wat heb jij of hebben jullie nodig?

Dus als je op een praktische manier meer in het Nu wilt zijn, meer ontspannen, meer positief en vriendelijker tegen jezelf, dan leer ik je graag hoe!