Welkom

Specialiste Hooggevoeligheid, Energiewerk & Intuitieve ontwikkeling

Ervaar jouw innerlijke balans & kracht, groei in jouw sensitiviteit. Geef sensitiviteit, empathie, intuitie & creativiteit de ruimte en neem regie over jouw leven.

  • Positieve aandacht voor jezelf
  • Ben jij op zoek naar meer balans in jouw leven?
  • Wil jij in jouw kracht staan?
  • Ben jij (hoog)gevoelig?
  • Wil jij luisteren naar jouw hartsverlangens?
  • Wil jij jezelf kunnen zijn?
  • Wil jij liever voor jezelf zijn?
  • Wil jij jouw intuitie meer volgen?
 

Begeleiding
Welkom op mijn website.  Ik ben Adriana Visser, zeer ervaren in processen op het gebied van therapie en persoonlijke groei. Ik begeleid jou vanuit mijn achtergrond als docent mens- & maatschappijwetenschappen, psycholoog en energetisch therapeut. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als docent, coach en therapeut . Naast mijn praktijk had ik tot 2017 een eigen cursus- & opleidingscentrum, daarnaast gaf ik trainingen op locatie.

Levenskunst Nieuw is dat je voortaan individuele trajecten en colleges in kleine groepen kunt volgen om vanuit jouw hoofd & hart, regie te nemen over jouw eigen leven. Hierin komt al mijn kennis samen!

Snel tot de kern
In mijn werk combineer ik reguliere technieken bewust met mijn intuïtie en empathie, hierdoor komen we snel tot de daadwerkelijke kern. We werken intensief en reflectief. Ik ben gespecialiseerd in diepgaande veranderingsprocessen die jou helpen om helemaal jezelf te zijn.

Hooggevoeligheid
De meeste van mijn cliënten zijn hooggevoelig, ik begeleid zowel volwassenen, kinderen als jongeren, maar geef ook voorlichting en training aan professionals over hooggevoeligheid. Sinds 2002 heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve personen. In die tijd was er nog weinig bekend over. Ik heb daarom mijn eigen methode ontwikkeld en doe sinds die tijd onderzoek naar hoogsensitiviteit. Ik heb zowel ervaring bij het coachen van de introverte als de extraverte HSP. Als  lifecoach en therapeut kan ik je ondersteunen bij het positief ervaren van deze unieke eigenschap op diverse niveaus in jouw leven. In mijn praktijk is er aandacht voor hooggevoeligheid en persoonlijke groei; voor meer inzicht, bewustwording, balans en kracht.
  RBCZ Licentie 171335R
Beroepsorganisatie Verbond Van Energetisch Therapeuten VVET 17019; Vergoedingen Energetische therapie
BATC; 0572; vergoedingen natuurgeneeskundige therapie


Als HSP professional ben ik aangesloten bij; hoogsensitief.nu

Informatie;

Geef een reactie