Geestelijk en emotioneel in balans

Specialiste Hooggevoeligheid, Energiewerk & Intuitieve ontwikkeling

Gezondheidsdoelen

  • persoonlijke ontwikkeling
  • in je kracht staan
  • ontspanning
  • aandachtig leven
  • inspiratie
  • balans
  • vitaliteit
  • energie
  • bewustwording
  • minder klachten

Voor wie

In mijn centrum zijn zowel volwassenen als kinderen welkom die aandacht aan hun welzijn willen besteden. Mijn cliënten waarderen mijn aanpak vooral vanwege het feit, dat er niet alleen gepraat wordt, soms zelfs helemaal niet, maar dat er ook vooral praktisch gewerkt wordt.

Daarnaast ontstaat er helderheid en inzicht over uw mogelijkheden.

Aangezien bij Centrum Bergkristal het aanbod breed is, geef ik per klacht aan welke invalshoek geschikt zou kunnen zijn.

Positieve psychologie

Met positieve psychologie, mindfulness en hypnotherapie voel je je krachtiger. Meer weten, kijk dan eens op;  Aandachtig en positief leven 

Geestelijke en emotionele klachten

Inzicht

Inzicht in uzelf, de invloed van uw omgeving en uw persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Inzicht kan ontstaan door het volgen van een cursus, het vragen van advies, coaching of therapie.

Doorbraak
Het doorbreken van zich herhalende gedachten, emoties en gedrag, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Deze doorbraak wordt het snelst bereikt met coaching, counselling of therapie.

Overweldigende emoties
Regelmatig hebben clienten hun angst, paniekaanvallen, hyperventilatie, spanning, somberheid of andere overweldigende emoties weer hanteerbaar kunnen maken, zodat hun leven weer prettiger werd. Bij deze emoties is therapie een verstandige keuze.

 

Spanning, burn-out

Verder behandel ik regelmatig clienten die last hebben van overspannenheid of burnout en de daarbijbehorende geestelijke klachten. Yoga, meditatie, mindfulness, welzijnsbehandelingen, ontspanning, coaching, counseling en therapie kunnen een positieve invloed op stress hebben,

Trauma en schok

Ook kunt u ondersteund worden bij de verwerking van verlies, verdriet en rouw. Eveneens bij het verwerken van trauma’s en schokkende gebeurtenissen. Bij verwerking is therapie het meest geschikt.

Communicatie

Ook begeleiding of mediation (bemiddeling) bij relatie-, gezinsproblemen, communicatie en conflicten behoort tot de mogelijkheden. Er zijn cursussen over communicatie, maar ook counselling, mediation en therapie is mogelijk.

Onzekerheid

Daarnaast kan onzekerheid, faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen, onvoldoende inzicht in jezelf, jouw patronen en mogelijkheden aan de orde komen. Trainingen, coaching, counselling of therapie kan een optie zijn.

Hooggevoeligheid en gevoeligheid

Ook werk ik ook veel met mensen die willen leren omgaan met hoogsensitiviteit en gevoeligheid op andere terreinen eventueel in combinatie met het leren opzoeken en aangeven van jouw eigen grenzen. In al het aanbod zijn er verschillende mogelijkheden.

Niet lekker in je vel

Regelmatig komen er ook mensen, die allerlei klachten ervaren die ze niet precies kunnen duiden. Cursussen, coaching of therapie behoort tot de mogelijkheden.

In je kracht kindertherapie, counselling en begeleiding

Kinderen komen natuurlijk ook vaak met dezelfde klachten als volwassenen, maar door mijn pedagogische achtergrond kan ik hen en hun ouders daarnaast extra steunen i.v.m. ontwikkelingsvragen en de problemen die zij ervaren.

Verder begeleid ik kinderen en/of hun ouders ook regelmatig bij ontwikkelingsproblemen, pesten, hoogsensitiviteit, hoog en meer begaafdheid, faalangst, sociale vaardigheid/assertiviteit etc.

Vergoeding
Doordat ik gediplomeerd en geregistreerd BATC therapeute ben, vergoeden een groot aantal zorgverzekeraars uw ziektekosten.

Geef een reactie